Tule rohkeasti mukaan!
Aiempaa palokuntakokemusta ei tarvita.

VPK harrastuksena

 

Palokunnat turvaavat suomalaisten arkea. Maamme palo- ja pelastustoimesta suurin osa hoidetaan vapaaehtoisten miesten ja naisten toimesta. Lisätietoa palokuntaharrastuksesta löytyy osoitteesta palokuntaan.fi

Harrastustoiminta Lemun VPK:ssa on monipuolista, maksutonta ja sopii kaikenikäisille. Voit tulla mukaan toimintaan minkä ikäisenä tahansa, ilman aiempaa kokemusta. Eri ryhmien harjoituksia voi tulla seuraamaan paikan päälle ja tutustumaan toimintaan paremmin, ennen kuin tekee päätöstä liittyä mukaan.
Ryhmien tarkemmista harjoitusaikatauluista saat tietoa osastojen johtajilta.

Hälytysosasto

Hälytysosasto toimii Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen kanssa solmitun sopimuksen mukaan ensilähdön palokuntana, suorittaen operatiivisia palo-ja pelastustoimen tehtäviä. Hälytysosaston vahvuus on tällä hetkellä 35 henkilöä ja otamme hälytysosaston toimintaan mielelämme uusia jäseniä. Tarjoamme sinulle koulutusta, uusia kokemuksia ja mukavan porukan.
Lue lisää toiminnastamme ja tule mukaan!

Nuoriso-osasto

Palokunta on harrastustoimintaa, jossa oppii  kansalaistaitoja, kuten turvallisuusajattelua ja ensiapua. Harrastustoiminta palokunnassa antaa myös hyvät valmiudet moniin ammatteihin.
Nuoriso-osastoon voivat liittyä kaikki palokunnan toiminnasta kiinnostuneet 10-17 vuotiaat nuoret. 
Tutustu tarkemmin toimintaan ja liity joukkoon!

Veteraaniosasto

Veteraaniosasto tarjoaa palokunnan aktiivipalveluksesta vetäytyville yli 55- vuotiaille palokuntalaisille mielekkään eläkepäivien harrastusmahdollisuuden.

Naisosasto

Naisosasto toimii tukiosastona hälytysosastolle sekä nuoriso-osastolle. Naisosasto tarjoaa monipuolisen ja mielekkään harrastuksen eikä vaadi aiempaa kokemusta palokuntatoiminnasta. Tervetuloa mukaan!